Hoi leuk je te ontmoeten!

Wij zijn Van Tjalle en Jasper: een onafhankelijk designlabel uit Nederland. Onze werkplaats is gevestigd in Amsterdam om precies te zijn. Van daaruit ontwerpen en maken we slimme interieurproducten. Waarom? Want we doen niets liever dan ontwerpen. En omdat we met onze producten het huis en leven van mensen een stukje aangenamer willen maken!

 

Naked Design

We dagen onszelf uit om producten te ontwerpen die zo eenvoudig en effectief mogelijk zijn. Om dit te bereiken, proberen we echt tot de kern van een probleem te komen. Het resultaat van onze “Naked Design”-aanpak zijn producten die met minder materiaal en met minder productietechnieken worden vervaardigd, maar zonder daarbij kwaliteit, functionaliteit en persoonlijkheid uit het oog te verliezen. We zoeken naar slimme oplossingen en het plezier dat we daaraan beleven is de drijvende kracht achter ons creatieve proces.

 

Op naar de toekomst

Ons assortiment bestaat momenteel uit kandelaars, lampen en wandplanken. Daarnaast maken we mensen blij met onze Dooie Mus . Maar daar stopt het niet, want we zijn nog lang niet klaar met het maken van mooie dingen. We werken er hard aan om ons assortiment te verbreden en onze verkoopkanalen uit te breiden. Zodat we zoveel mogelijk mensen blij kunnen maken met een design product Van Tjalle en Jasper. Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

En aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over ons of onze producten.

De waardering van van-tjalle-en-jasper.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1206 reviews.