Spacey-spot tafellamp

(3)

 12,50 51,50

Wissen
Op werkdagen voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden

We houden ervan om onze lampen een unieke twist te geven! Onze Spacey-spot tafellamp is daarop geen uitzondering. Wist je bijvoorbeeld dat je de Mini-spot kunt omtoveren tot een superstoer ruimtestation? Dit is allemaal mogelijk dankzij onze innovatieve Spacey-spot add-on. Hiermee creëer je in een handomdraai een fantastronautische lamp, perfect voor de kinderkamer of elke andere ruimte.

Met de Spacey-spot add-on kun je je Mini-spot in een ruimtestation veranderen! Breng de verbeelding van jouw kleintjes tot leven. Of je nu een complete Spacey-spot tafellamp wilt aanschaffen, bestaande uit de Mini-spot en de add-on, of alleen de add-on als je al een Mini-spot hebt, de keuze is aan jou!

Houd er rekening mee dat de Spacey-spot add-on alleen verkrijgbaar is in de kleur, Naturel.

Of je nu een kind bent dat in de sterren kijkt of een volwassene die droomt van verre werelden, onze Spacey-spot tafellamp is er voor iedereen. Maak je klaar voor een avontuurlijke reis zonder de deur uit te hoeven! Want met Wout en zijn ruimtestation is de ruimte altijd binnen handbereik.

meer lezen

Intergalactisch leuk

Voor alle kinderen – én stiekem ook voor de volwassenen – die 's nachts wegdromen naar verre planeten, wensen bij vallende sterren en fantaseren over de vijfde dimensie, hebben wij iets bijzonders in gedachten: de Spacey-spot tafellamp. Dit is niet zomaar een houten lamp; het is een meesterwerkje van verbeelding.

We hebben de vertrouwde Mini-spot tafellamp genomen en deze omgetoverd tot een ruimtelijk wonder! Deze is nu compleet met de poten van het ruimtestation. En de kers op de taart? Onze vriendelijke astronaut Wout, die je met een glimlach begroet!

De Spacey-spot tafellamp is de ideale aanvulling op elke kinderkamer. Het is een bron van inspiratie voor dromers van alle leeftijden, want wie zegt dat de wonderen van het heelal alleen 's nachts kunnen plaatsvinden? Met Wout en zijn ruimtestation kun je de magie van de ruimte naar je slaapkamer brengen. Maar laten we eerlijk zijn, als jij Wout en zijn ruimtestation liever in de woonkamer hebt, is dat natuurlijk ook helemaal prima!

 

Eigenschappen van de Spacey-spot tafellamp

De lamp is zo ontworpen dat je vanaf de zijkant nooit direct in het licht kijkt.
Met Spacey-spot maken kinderen op een speelse manier kennis met design.
Een perfect item om cadeau te doen. Aan kinderen én aan volwassenen!

Zo creëer je een Spacey-spot

Je hoeft geen buitenaardse skills te hebben om de Spacey-spot in elkaar te zetten. Eerst bouw je de Mini-spot. Deze krijg je als bouwpakket, inclusief heldere handleiding. Daarmee kost het je hooguit een paar minuutjes. Vervolgens verander je de Mini-spot in een Spacey-spot door drie ribben te vervangen door de poten van het ruimtestation. Easy!

Nog een tip…

Bewaar de originele ribben goed, dan kan je de Spacey-spot lamp altijd weer transformeren in een Mini-spot.

Productspecificaties

Spacey-spot add-on

  • Gewicht: 0.2kg
  • Materiaal: 3mm MDF onbehandeld

Mini-spot

  • Gewicht: 0.5kg
  • Dimensions (L x B x H): 16cm x 16cm x 16cm
  • Materiaal: 3mm MDF onbehandeld
  • Snoerlengte: 1.5m
  • Type stekker: Eurostekker
  • Lampfitting: E14