Octosphere tafellamp

 12,50 51,50

Wissen
Op werkdagen voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden

Onze geliefde Mini-spot heeft de afgelopen tijd veel aandacht gekregen, met twee spannende add-ons: de Chicken-spot en de Spacey-spot. Maar laten we niet vergeten dat ook onze Atmosphere (oftewel Octosphere tafellamp) een bijzondere plek in ons hart heeft.

Dus, toen we merkten dat ze een beetje jaloers werd, konden we niet anders dan actie ondernemen. We wilden dat ze zich net zo speciaal voelde, en daarom hebben we de fantastische Octopus add-on voor haar gecreëerd.

Octosphere tafellamp is geen gewone accessoire; het is een statement. Flamingo’s en eenhoorns zijn misschien wel leuk, maar octopussen zijn het nu helemaal.. Deze add-on brengt een vleugje magie in je interieur. Of je nu dol bent op de zee, of gewoon van buitengewone ontwerpen houdt, de Octopus add-on zal je zeker aanspreken.

En goed nieuws: je kunt kiezen voor de complete Octosphere tafellamp, of je kunt alleen de add-on aanschaffen als je al een Atmosphere hebt. Houd er rekening mee dat de Octopus add-on alleen beschikbaar is in de kleur, Natural.

 

meer lezen
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , , , Tags: , ,

Is ze niet schattig?

Hoewel het best wel scary zou zijn om een echte octopus tegen te komen, is deze Octosphere alles behalve eng. We zouden eerder zeggen schattig, met haar ronde vormen en gekrulde tentakels!

Je hoeft geen bewonderaar van de onderwaterwereld te zijn om verliefd te worden op deze lamp. Het is een leuke, speelse lamp, die zeker leuke reacties zal oproepen. En wat dacht je van kinderen? Die zullen deze houten lamp geweldig vinden!

Eigenschappen van de Octosphere table lamp

De lamp is zo ontworpen dat je vanaf de zijkant nooit direct in het licht kijkt.
Met Octosphere maken kinderen op een speelse manier kennis met design.
Een perfect item om cadeau te doen. Aan kinderen én aan volwassenen!

Zo zet je Octosphere in elkaar

Octosphere in elkaar zetten is easy-peasy. Eerst bouw je de Atmosphere. Deze krijg je als bouwpakket, inclusief heldere handleiding. Daarmee kost het je hooguit een paar minuutjes. Als je die in elkaar hebt gezet, vervang je drie ribben door de tentakels van de octopus en… Ta-daaa je hebt de Atmosphere veranderd in Octosphere!

Nog even een tip…

Bewaar de originele ribben goed, dan kan je de Octosphere lamp altijd weer transformeren in een Atmosphere.

Productspecificaties

Octopshere add-on

  • Gewicht: 0.2kg
  • Materiaal: 3mm MDF onbehandeld

Atmosphere

  • Gewicht: 0.5kg
  • Afmetingen (L x B x H): 16cm x 16cm x 16cm
  • Materiaal: 3mm MDF onbehandeld
  • Snoerlengte: 1.5m
  • Type stekker: Eurostekker
  • Lampfitting: E14