Chicken-spot tafellamp

 12,50 51,50

Wissen
Op werkdagen voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden

Alleen pootjes €12,50, Pootjes in combinatie met lamp €51,50.

Ben je op zoek naar een houten lampje dat de kinderkamer echt ‘kiplekker’ maakt? Dan is de Chicken-spot tafellamp precies wat je zoekt! Deze unieke lamp is gebaseerd op onze vertrouwde Mini-spot, maar dan met een vrolijke twist: twee kippenpoten die de lamp een speelse en eigenzinnige uitstraling geven. Is dat niet tok-tastisch?

Met de Chicken-spot tafellamp haal je niet alleen een lamp in huis, maar ook een stukje karakter. Hij is perfecte voor kinderen die van dieren en avontuur houden. Of je nu een complete Chicken-spot wilt aanschaffen, inclusief de Mini-spot en de add-on, of alleen de add-on als je al een Mini-spot hebt, de keuze is aan jou!

Houd er rekening mee dat de Chicken-spot add-on alleen verkrijgbaar is in de kleur, Naturel.

Breng een glimlach op het gezicht van je kinderen en voeg speelsheid toe aan de slaapkamer met de Chicken-spot tafellamp. We staan bekend om onze creatieve verlichting, en de Chicken-spot is daar een perfect voorbeeld van.

meer lezen

Kip zonder kop

De stoere tafellamp Mini-spot, gemaakt van lasergesneden MDF, omgetoverd tot een schattig lampje op pootjes. Chicken-spot doet het vanzelfsprekend goed bij de kids en is dus erg leuk voor in hun slaapkamer. Maar je mag haar natuurlijk ook gewoon in de woonkamer rond laten scharrelen. Jij bent namelijk de trotse eigenaar van deze kip zonder kop!

Eigenschappen van de Chicken-spot tafellamp

De lamp is zo ontworpen dat je vanaf de zijkant nooit direct in het licht kijkt.
Met Chicken-spot maken kinderen op een speelse manier kennis met design.
Een perfect item om cadeau te doen. Aan kinderen én aan volwassenen!

Zo creëer je een Chicken-spot

Eerst bouw je de Mini-spot. Deze krijg je als bouwpakket, inclusief heldere handleiding. Daarmee kost het je hooguit een paar minuutjes. Vervolgens zet je de kippenpoten van de Chicken-spot in elkaar. Tenslotte verander je de Mini-spot in een Chicken-spot door twee ribben te vervangen door de kippenpoten. Klaar!

Nog even een tip…

Bewaar de originele ribben goed, dan kan je de Chicken-spot altijd weer transformeren in een Mini-spot!

Chicken-spot add-on

  • Gewicht: 0.2kg
  • Materiaal: 3mm MDF onbehandeld

Mini-spot

  • Gewicht: 0.5kg
  • Afmetingen (L x B x H): 16cm x 16cm x 16cm
  • Materiaal: 3mm MDF onbehandeld
  • Snoerlengte: 1.5m
  • Type stekker: Euro plug
  • Lampfitting: E14